advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Esplugues

Bertha Almirall Junyent

Benvinguts al meu blog de la Blogosfera Thermomix® . Actualment soc Agent Comercial Profesional i estic a la Companyia des l'any 2011. En aquest espai trobareu les meves receptes, idees  i trucs preferits per cuinar i disfrutar amb Thermomix® .Desitjo que us agradin !! Bienvenidos a mi rincón en la Blogosfera Thermomix® . Soy Agente Comercial profesional  y entré en la  Compañia en el año 2011. En este espacio encontrareis mis recetas, ideas y trucos preferides para cocinar y disfrutar con Thermomix® .Deseo que os gusten!! 

Benvinguts al meu blog de la Blogosfera Thermomix® . Actualment soc Agent Comercial Profesional i estic a la Companyia des l'any 2011. En aquest espai trobareu les meves receptes, idees  i trucs preferits per cuinar i disfrutar amb Thermomix® .Desitjo que us agradin !! Bienvenidos a mi rincón en la Blogosfera Thermomix® . Soy Agente Comercial profesional  y entré en la  Compañia en el año 2011. En este espacio encontrareis mis recetas, ideas y trucos preferides para cocinar y disfrutar con Thermomix® .Deseo que os gusten!! 

Arròs Negre

24 July 2014
24 July 2014
Categoría:
Hola a tothom,Us vull presentar i convidar a fer un plat fàcil, econòmic i perfecte per aquests dies d'estiu com és el següent,Som-hi!ARROÇ NEGRE CREMOS AMB CALAMARS : Ingredients (4 persones) :
  • 2 granets d'all
  • 70 g de ceba a trossos
  • 80 g oli d'oliva verge extra
  • 500 g calamars nets i tallats a trossos
  • 70 g de tomàquet triturat (natural o en conserva)
  • 200 g arròs de gra curt
  • 700 g de brou de peix molt calent o d'aigua molt calenta
  • 2 sobres tinta de calamar
  • sal
Preparació:
  1. Posem en el got els alls, la ceba i l'oli i trossejar  4 seg/vel 5. Tot seguit, sofregim 5 min/Varoma/vel 1.
  2. Afegim els calamars i  programem  8 min/Varoma/vel cullera 
  3. Afegim el tomàquet i el arròs i programem 3 min/Varoma/vel cullera.
  4. Afegim el caldo de peix o el aigua i programem 14 min/100ºC/ Gir a l'esquerra/vel cullera. Quan faltin 10 minuts per acabar el temps programat, afegir la tinta de calamar dissolta en una mica de aigua i la sal.
  5. Servir en una font de servir , deixar reposar 3 minuts i serveixi.
Gràcies i espero els vostres comentaris sobre el plat i sobre qualsevol altre dubte o qüestió!Salutacions!  
Solicita demostración
24 July 2014
icon-print-2