Benvinguts al meu blog de la Blogosfera Thermomix® . Actualment soc Agent Comercial Profesional i estic a la Companyia des l'any 2011. En aquest espai trobareu les meves receptes, idees i trucs preferits per cuinar i disfrutar amb Thermomix® .Desitjo que us agradin !! Bienvenidos a mi rincón en la Blogosfera Thermomix® . Soy Agente Comercial profesional y entré en la Compañia en el año 2011. En este espacio encontrareis mis recetas, ideas y trucos preferides para cocinar y disfrutar con Thermomix® .Deseo que os gusten!!
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Bertha Almirall Junyent › Pastas y arroces › Arròs Negre
Thermomix® Esplugues
Bertha Almirall Junyent
Benvinguts al meu blog de la Blogosfera Thermomix® . Actualment soc Agent Comercial Profesional i estic a la Companyia des l'any 2011. En aquest espai trobareu les meves receptes, idees i trucs preferits per cuinar i disfrutar amb Thermomix® .Desitjo que us agradin !! Bienvenidos a mi rincón en la Blogosfera Thermomix® . Soy Agente Comercial profesional y entré en la Compañia en el año 2011. En este espacio encontrareis mis recetas, ideas y trucos preferides para cocinar y disfrutar con Thermomix® .Deseo que os gusten!!
¿Quieres que te llame Bertha Almirall Junyent?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Bertha Almirall Junyent por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Arròs Negre
24 July 2014 Hola a tothom,Us vull presentar i convidar a fer un plat fàcil, econòmic i perfecte per aquests dies d'estiu com és el següent,Som-hi!ARROÇ NEGRE CREMOS AMB CALAMARS : Ingredients (4 persones) :
Solicita demostración - 2 granets d'all
- 70 g de ceba a trossos
- 80 g oli d'oliva verge extra
- 500 g calamars nets i tallats a trossos
- 70 g de tomàquet triturat (natural o en conserva)
- 200 g arròs de gra curt
- 700 g de brou de peix molt calent o d'aigua molt calenta
- 2 sobres tinta de calamar
- sal
- Posem en el got els alls, la ceba i l'oli i trossejar 4 seg/vel 5. Tot seguit, sofregim 5 min/Varoma/vel 1.
- Afegim els calamars i programem 8 min/Varoma/vel cullera
- Afegim el tomàquet i el arròs i programem 3 min/Varoma/vel cullera.
- Afegim el caldo de peix o el aigua i programem 14 min/100ºC/ Gir a l'esquerra/vel cullera. Quan faltin 10 minuts per acabar el temps programat, afegir la tinta de calamar dissolta en una mica de aigua i la sal.
- Servir en una font de servir , deixar reposar 3 minuts i serveixi.