Te enseña
Thermomix® Esplugues

Josefina Anglada Sellares

Hola, Soy Fina agente comercial de la delegación de Esplugues. En este blog podéis consultar nuevas recetas, ideas, trucos y información sobre clases y talleres ( en la Comarca del Penedés).Te invito a ver una degustación culinaria sin compromiso. Podrás decidir si la compras o vienes a formas parte de nuestro equipo y siempre sin compromiso ¿ cocinamos juntos ?

Hola, Soy Fina agente comercial de la delegación de Esplugues. En este blog podéis consultar nuevas recetas, ideas, trucos y información sobre clases y talleres ( en la Comarca del Penedés).Te invito a ver una degustación culinaria sin compromiso. Podrás decidir si la compras o vienes a formas parte de nuestro equipo y siempre sin compromiso ¿ cocinamos juntos ?

BUNYOLS DE VENT

29 marzo 2019
29 marzo 2019
Categoría:
  1. BUNYOLS DE VENT
    -------------------------------------------------------------------

    INGREDIENTS:

    4 ous

    180 gr. Farina

    180 gr. d´aigua

    90 gr. De mantega ( pomada)

    1 culleradeta de sal

    30 gr de anís



    Oli per fregir

    Sucre


    ELABORACIÓ:


    Posem la “mariposa” a la Thermomix® .

    Tirem, els ous al got i barregem 2 min a vel. 3. Reservem

    Retirem la “mariposa”.

    Incorporem el got d’aigua , l´anís, la mantega i la sal i programem 4 min. temperatura 100 º vel. 3.

    Afegim la farina de cop i barregem a vel 6 uns 5 segons.

    Deixar refredar lleugerament retirant el got de la màquina.

    Col·loca de nou el got a la màquina i programar a vel 6 anem afegint els ous batuts que teniem reservats a poc a poc .

    Treieu la massa del got i la deixeu reposar uns 15 min.

    Amb dues culleretes de postre aneu fent boletes per tirar-les a la paella amb oli calent .

    Treieu els bunyols i fiqueu-los sobre paper absorvent per treure l’excés d’oli. Podeu vaporitzar-los ( quan están calents) amb anís i després ensucrar-los.




Solicita demostración
29 marzo 2019