Hola, Soy Fina agente comercial de la delegación de Esplugues. En este blog podéis consultar nuevas recetas, ideas, trucos y información sobre clases y talleres ( en la Comarca del Penedés).Te invito a ver una degustación culinaria sin compromiso. Podrás decidir si la compras o vienes a formas parte de nuestro equipo y siempre sin compromiso ¿ cocinamos juntos ?
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Josefina Anglada Sellares › Postres y dulces › BUNYOLS DE VENT
Te inspira
Te enseña
Thermomix® Esplugues
Josefina Anglada Sellares
Hola, Soy Fina agente comercial de la delegación de Esplugues. En este blog podéis consultar nuevas recetas, ideas, trucos y información sobre clases y talleres ( en la Comarca del Penedés).Te invito a ver una degustación culinaria sin compromiso. Podrás decidir si la compras o vienes a formas parte de nuestro equipo y siempre sin compromiso ¿ cocinamos juntos ?
¿Quieres que te llame Josefina Anglada Sellares?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Josefina Anglada Sellares por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BUNYOLS DE VENT
29 March 2019- BUNYOLS DE VENT-------------------------------------------------------------------INGREDIENTS:4 ous180 gr. Farina180 gr. d´aigua90 gr. De mantega ( pomada)1 culleradeta de sal30 gr de anísOli per fregirSucreELABORACIÓ:Posem la “mariposa” a la Thermomix® .Tirem, els ous al got i barregem 2 min a vel. 3. ReservemRetirem la “mariposa”.Incorporem el got d’aigua , l´anís, la mantega i la sal i programem 4 min. temperatura 100 º vel. 3.Afegim la farina de cop i barregem a vel 6 uns 5 segons.Deixar refredar lleugerament retirant el got de la màquina.Col·loca de nou el got a la màquina i programar a vel 6 anem afegint els ous batuts que teniem reservats a poc a poc .Treieu la massa del got i la deixeu reposar uns 15 min.Amb dues culleretes de postre aneu fent boletes per tirar-les a la paella amb oli calent .Treieu els bunyols i fiqueu-los sobre paper absorvent per treure l’excés d’oli. Podeu vaporitzar-los ( quan están calents) amb anís i després ensucrar-los.