Faves a la Catalana amb Thermomix® . Recepta tradicional!!

#Legumbres y platos de cuchara 17 abril 2020


Voleu provar les faves a la catalana tal i com mana la tradició?


Bé, aquesta recepta és de la meva mare, adaptada al Thermomix® . Mmmmm...exquisides!!  


T'animo a cuinar- la. Et sorprendrà lo fàcil, ràpid i bo que queda. 


INGREDIENTS per a 4 persones:


800g de faves 


150g de cançalada


150g de botifarra negre


40g de llard


150g de ceba


2 alls


2 cullarades de tomàquet fregit


2 branquetes de menta


50g d'anis


350g d'aigua


sal, pebre, pebre vermell i llorer


PREPARACIÓ:


1-Posar la ceba al got i triturar 5 segons, velocitat 5.


2-Incorporar el llard i sofregir 5 minuts, 120º, velocitat cullera, girs invers.


3-Afeigir la cansalada i sofregir 5 minuts,120º, velocitat cullera, girs invers.


4-Incorporar les faves, el vi, l'aigua, el tomàquet fregit, el llorer, el pebre vermell, la menta i la sal. 35 minuts, 120º, velocitat cullera, girs invers.


Sugeriments:


La costella de porc també fa el guisat molt bó.


Si no tens anís, un vi dols.


Com tots els estofats...d'un dia per l'altre encara són més bons!! 


I...BON PROFIT!!