.
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Gemma Badia › Masas, panes y repostería › #JOEMQUEDOACASA DIA 7 PA DE PASQUA JUEU (MATZÁ) - ISRAEL


¿Quieres que te llame Gemma Badia ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gemma Badia por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
#JOEMQUEDOACASA DIA 7 PA DE PASQUA JUEU (MATZÁ) - ISRAEL
24 March 2020PA DE PASQUA JUEU (MATZÁ) - ISRAEL
Enllaç a la recepta del cookidoo https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r363296
Avui farem pa de pasqua jueu (Matzá) típic d'Israel. És un pa pla que no porta llevat i es pot coure a la planxa o al forn.
A casa ens han agradat, els hem menjat calents amb béicon cuit i formatge i freds amb pernil salat i brie, també és tan bons amb hummus. Els últims 4, sense passar per la planxa, els hem fet al forn doblegat com calzones plens amb bolonyesa i formatge uns i béicon amb formatge els altres. Han quedat molt bons.
El pa tardarà uns 20 minuts, dels que nosaltres també dedicarem uns 20 minuts.
Ingredients:
600 g de farina de força
15 - 20 g de sal
310 g d'aigua (a temperatura ambient)
Preparació:
Ficar tots els ingredients al vas i pastar 2 min/espiga.
Retirar del vas sobre un paper de forn.
Donar forma de bola o cilindre i tallar en 12 trossos de 75-80 g.
Cobrir-los amb un drap de cuina.
3. Agafar una porció de massa, donar forma de bola i, amb el corró, estirar-la fins a obtenir un cercle de 22-24 cm de diàmetre. Ha de quedar molt primeta.
Punxar amb una forquilla o un rodet de punxes la massa.
En una paella antiadherent molt calenta cuinar cada pa durant 1 minut per cada banda.
Servir fred o calent
4. Afegir aigua del vas fins a cobrir les ganivetes i una gota de sabó de plats.
Programar prerentat (TM5 i TM6), a models anteriors 1 minut/velocitat 4 i 10 seg/vel 10.
Consells:
Podem utilitzar com a cullera per pollastre al curri o plats amb salsa.
No s'ha de deixar fermentar.
El meu resultat: