.
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Gemma Badia › Masas, panes y repostería › #JOEMQUEDOACASA DIA 6 PANS AL VAPOR (BAO BUNS)


¿Quieres que te llame Gemma Badia ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gemma Badia por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
#JOEMQUEDOACASA DIA 6 PANS AL VAPOR (BAO BUNS)
23 March 2020PANS AL VAPOR (BAO BUNS)
Enllaç a la recepta del cookidoo https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r348078
Avui farem pa al vapor (bao buns). És un pa esponjós cuit al vapor sense crosta. Per fer-lo farem servir motlles de muffins (magdalenes grans), si no en tenim, o volem reservar-los, podem tallar quadradets de paper de forn i ficar-los sota cada pa.
A casa ens agraden molt i són ràpids de fer i sense encendre el forn.
El pa tardarà uns 30 minuts, dels que nosaltres dedicarem uns 10 minuts.
Ingredients:
200 g de llet o 200 de llet de coco o altres llets (avena, soja..)
15 g de llevat premsat fresc o 5 g de llevat de fleca deshidratat
270 g de farina de força (i una mica més per empolvorar)
2 culleradetes de sal
500 g d'aigua
Preparació:
1. Ficar al vas la llet i el llevat i barrejar 2 min/37 °C/vel 2.
2. Afegir la farina i una culleradeta de sal. Barrejar 10 seg/vel 1-4 progressivament.
Amassar 2 min/espiga.
Retirar del vas sobre una superfície enfarinada i formar una bola.
Dividir la massa i formar 6 pans rodons.
Col·locar-los en 6 càpsules de muffins o 6 quadradets de paper de forn (sense mullar).
Col·locar-los sobre la safata del Varoma i reservar.
3. Ficar al vas l'aigua (sense netejar)
Situar e Varoma a la seva posició (podem aprofitar per coure alguna cosa, mirar consells).
Col·locar la safata del Varoma amb els pans i tapar el Varoma.
Programar 20 min/Varoma/vel 1
Retirar i destapar el Varoma (podem ficar la tapa del Varoma sota per evitar que caigui l'aigua del vapor).
Deixar atemperar lleugerament els pans abans d'obrir i omplir al gust.
4. Afegir a l'aigua del vas una gota de sabó de plats.
5. Programar Prerentat (TM5 i TM6), a models anteriors 1 minut/velocitat 4 i 10 seg/vel 10.
Consells:
A cookido podem trobar vàries receptes per a omplir-los.
Podem aprofitar el vapor del Varoma per a cuinar alguna cosa al Varoma ja que tenim els pans a la safata.
Podem ficar-hi:
Verdures
Bròquil 800 g En ramillets
Pebrots 500 g Tallats a tires d'un cm
Xampinyons 500 g
Pèsols 500 g Congelats
Espinacs 500 g Frescos, no més de 500 grams
Albergínia 600 g Obertes per la meitat, amb el tall cap a baix
Albergínia 600 g Rodanxes
Grelos 500 g
Fruites
Pomes 500 g Tallada a quarts (podem espolvorejar amb sucre o canyella)
Peres 800 g Trosejada
Peres 800 g Madures, tallades per la meitat
Albercoc 500 g Tallat per la Meitat
Préssecs 500 g Tallades per la meitat
Prunes 500 g Tallades per la meitat
Guarnicions:
Ous 6-8 u. Varoma amb 1 litro d'aigua