.
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Gemma Badia › Masas, panes y repostería › #JOEMQUEDOACASA DIA 3 PANETS INTEGRALS AMB ANOUS I MUSLI


¿Quieres que te llame Gemma Badia ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gemma Badia por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
#JOEMQUEDOACASA DIA 3 PANETS INTEGRALS AMB ANOUS I MUSLI
20 March 2020PANETS INTEGRALS AMB ANOUS I MUSLI
Enllaç a la recepta de Cookidoo https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r285882
Avui farem uns panets integrals amb anous i musli.
Aquesta recepta és similar a la del Pa Ràpid que vam fer el DIA 1, és a dir, és un pa que no es deixa reposar i tardarem uns 40 minuts a tenir-lo fet.
Podem deixar-lo reposar uns mitja horeta en un bol engreixat amb oli i tapat en paper film o un drap de cuina humit abans de donar forma i 20 minuts després tapat amb un drap humit.i
Ingredients:
300 g d'aigua
25 g de llevat premsat fresc o 8 g de llevat de fleca deshidratat
100 g d'anous pelades o pipes pelades o bareja de fruits secs ...
500 g de farina integral de blat, civada, blat sarai, espelta
1 cullaradeta de sucre blanc o moré
1 cullaredeta de sal
15 g d'oli d'oliva
100-150 g de muesli, llavors de lli, llavors d'amapola, pipes (per la superficie)
Preparació:
Ficar l'aigua i el llevat al vas i escalfar 1 min/37ºC/vel 1 (si no arriba a 37 °C afegir una mica de temps)
Afegir les anous, la farina integral, el sucre, la sal i l'oli. Barregi 15 seg/vel 6
Amassar 2 min/espiga.
Retirar la massa del vas (la massa és bastant densa i poc elàstica, diferent textura de la d'altres pans)
3. En aquest pas si es vol deixar reposar és quan el ficarem al bol durant mitja hora o una mica més.
Ficar el musli en un plat fons o bol. Dividir la massa en 16 porcions d'aprox. 60 g cada una.
Formar amb cada porció una bola i donar forma de barreta o panet rodó. També podem dividir la massa en dos o tres trossos i fer barretes més grans.
Pinzellar amb aigua cada barreta o panet rodó i les arrebossem en el musli el que vulguem utilitzar o tinguem.
Col·locar-les en una safata de forn forrada amb paper de forn i empolvorada amb farina.
4. Amb el forn fred (sense preescalfar), introduir la safata, ficar el termòstat a 220 °C i fornejar durant 25 minuts.
Retirar del forn i deixar temperar sobre una reixeta abans de servir o congelar.
Consells:
Tot i que sense reposar queden molt bé a mi m'agrada deixar-los reposa una estona abans de formar els panets i si es té temps, uns 20 minuts després. Sempre amb el forn fred.
El meu resultat:
Com podeu veure a la foto amb aquesta recepta es poden fer moltes formes diferents de presentació.
Demà farem algun altre pa i començarem a fer Massa mare per a no dependre de trobar llevat que aquests dies és complicat. També aconseguirem amb això pans més saborosos.