"TORRIJAS" DE SETMANA SANTA

#Postres y dulces 08 abril 2020



Les "Torrijes" són una recepta típica de la Setmana Santa. Les tradicionals són de llet, però es poden amarar en vi o almívar. Per als més llaminers un cop acabades es poden regar amb mel, xarop, acompanyades amb nata... Aqui us deixo la recepta de les clàssiques, de llet però en una versió més lleugera, ja que normalment es fregeixen en una paella amb oli i aquestes són fetes al Varoma i 3 minuts de forn. El resultat... boníssimes!!!


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r22062


Las Torrijas son una receta típica de Semana Santa. Las tradicionales son de leche, pero se pueden  empapar en vino o almíbar. Para l@s más golos@s una vez acabadas se pueden regar con miel, sirope, acompañadas de nata... Aqui os dejo la receta de las clásicas, de leche pero en una versión más ligera, ya que normalmente se fríen en una sartén con aceite y estas se hacen en el Varoma  y con 3 minutos de horno. El resultado... riquísimas!!!


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r22062