"Croquetes de Calçots", EXQUISIDES!!

#Aperitivos, entrantes y tapas 26 marzo 2018


Heu fet una calçotada i us han sobrat calçots com a mi?


Us han sobrat botifarres fetes a la barbacoa?


Doncs a fer croquetes s'ha dit!!


Infredients: 18 calçots, mitja botifarra normal o negre, 25g d'oli, 50g de mantega, 15g de ceba, 85g de farina, 400g de llet.


1- Trinxar calçots i botifarra,  5 seg/vel10. Retirar.


2- Posar al got la ceba, la mantega i l'oli, 2 seg/vel 4 i desprès sofregir, 2 min/120/vel 2.


3- Afegir la farina, 2 min/120/vel 2.


4- Posar-hi la llet i barrejar, 10 seg/vel 6.


5- Afegir els calçots i la botifarra, 8 min/100/vel 4.


6- Posar tota la pasta amb una mànega pastissera i deixar-ho 6 hores a la nevera.


Desprès ja ès poden fer les croquetes tot passant-les per pà ratllat, ou i altre vegada pà ratllat. Fregir. 


Aquesta recepta ha estat cedida pel cuiner Gerard Montero. Moltes gàcies.