.
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Gemma Badia › Carnes y aves › MENU COMPLERT: POLLASTRE AL CURRI AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS I FLAM DE LLET CONDENSADA


¿Quieres que te llame Gemma Badia ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gemma Badia por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MENU COMPLERT: POLLASTRE AL CURRI AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS I FLAM DE LLET CONDENSADA
24 April 2020Bon dia, avui us porto un MENÚ COMPLERT DE POLLASTRE AL CURRI AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS I FLAM DE LLET CONDENSADA. Desitjo que us agradi la recepta.
Enllaç a la recepta cookidoo Pollastre al curri amb arròs AQUI
INGREDIENTS INGREDIENTS
Guarnició d’Arròs Pollastre al Curri
1 dent d’all 200 g de ceba a quarts
300 d’aigua 2 dents d’all
1/2 culleradeta de sal 50 g d’oli d’oliva verge extra
30 g d'oli d'oliva verge extra 600 g de cuixes de gall d’indi sense pell,
1 cullerada de curri en pols desossat I a trossos
180 g d’arròs 1 culleradeta de sal
30 g de panses 1 culleradeta de curri
Flam de Llet Condensada 30 g de brandi
40 g caramel líquid 2 pomes Granny Smith pelades a trossos
1 ou 250 g Nata cuinar (opcional)
130 g de llet evaporada
130 g de llet condensada
ELABORACIÓ
Flam de Llet Condensada
1. Repartir el caramel líquid als 4 motlles de flam individual i reservar.
2. Ficar al vas l'ou, la llet evaporada, la llet condensada i programar 10 seg / vel 4.
3. Repartir la barreja als motlles de flam i cobrir amb paper film transparent (reservar).
4. Netejar i assecar el vas.
Guarnició d'Arròs
5. Ficar al vas l'all, l'aigua, la sal, l'oli i el curri. Programar 15 seg / vel 6
6. Cobrir la safata del Varoma amb un tros de paper de forn mullat i escorregut (aprox. 30x40 cm).
7. Ficar sobre el paper l'arròs i les panses.
8. Ficar al Varoma els Flams de Llet Condensada tapats amb el film.
9. Abocar el líquid del vas sobre l'arròs i les panses, tapar el Varoma i reservar.
Pollastre al Curri
10. Ficar al vas la ceba i els alls. Programar 4 seg / vel 4
11. Amb l'espàtula, baixar les verdures cap al fons del vas.
12. Afegir l'oli i el pollastre. Programar 7 min/ 120 º / Gir invers / vel Cullera.
13. Incorporar al vas la sal, el curri, el brandi i la poma. Situar e Varoma a la seva posició i programar 30 min / Varoma/ Gir invers / Vel Cullera.
14. Servir el Pollastre acompanyat de la guarnició d'arròs.
15. Desemmotllar els Flams temperats i servir.