MENU COMPLERT: POLLASTRE AL CURRI AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS I FLAM DE LLET CONDENSADA

#Carnes y aves 24 abril 2020

Bon dia, avui us porto un MENÚ COMPLERT DE POLLASTRE AL CURRI AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS I FLAM DE LLET CONDENSADA. Desitjo que us agradi la recepta.





Enllaç a la recepta cookidoo Pollastre al curri amb arròs AQUI


INGREDIENTS INGREDIENTS                    


Guarnició d’Arròs Pollastre al Curri


1 dent d’all 200 g de ceba a quarts


300 d’aigua 2 dents d’all


1/2 culleradeta de sal 50 g d’oli d’oliva verge extra


30 g d'oli d'oliva verge extra 600 g de cuixes de gall d’indi sense pell,               


1 cullerada de curri en pols desossat I a trossos


180 g d’arròs 1 culleradeta de sal


 30 g de panses 1 culleradeta de curri


 Flam de Llet Condensada 30 g de brandi


 40 g caramel líquid 2 pomes Granny Smith pelades a trossos


1 ou 250 g Nata cuinar (opcional)


130 g de llet evaporada


130 g de llet condensada


ELABORACIÓ


Flam de Llet Condensada


1. Repartir el caramel líquid als 4 motlles de flam individual i reservar.


2. Ficar al vas l'ou, la llet evaporada, la llet condensada i programar 10 seg / vel 4.


3. Repartir la barreja als motlles de flam i cobrir amb paper film transparent (reservar).


4. Netejar i assecar el vas.


Guarnició d'Arròs


5. Ficar al vas l'all, l'aigua, la sal, l'oli i el curri. Programar 15 seg / vel 6


6. Cobrir la safata del Varoma amb un tros de paper de forn mullat i escorregut (aprox. 30x40 cm).


7. Ficar sobre el paper l'arròs i les panses.


8. Ficar al Varoma els Flams de Llet Condensada tapats amb el film. 


9. Abocar el líquid del vas sobre l'arròs i les panses, tapar el Varoma i reservar.


Pollastre al Curri


10. Ficar al vas la ceba i els alls. Programar 4 seg / vel 4


11. Amb l'espàtula, baixar les verdures cap al fons del vas.


12. Afegir l'oli i el pollastre. Programar 7 min/ 120 º / Gir invers / vel Cullera.


13. Incorporar al vas la sal, el curri, el brandi i la poma. Situar e Varoma a la seva posició i programar 30 min / Varoma/ Gir invers / Vel Cullera.


14. Servir el Pollastre acompanyat de la guarnició d'arròs.


15. Desemmotllar els Flams temperats i servir.