.
Home › Delegación Barcelona Esplugues › Gemma Badia › Masas, panes y repostería › #JOEMQUEDOACASA DIA 5 PA DE MOLTLLE AMB LLAVORS DE ROSELLA


¿Quieres que te llame Gemma Badia ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Gemma Badia por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
#JOEMQUEDOACASA DIA 5 PA DE MOLTLLE AMB LLAVORS DE ROSELLA
22 March 2020PA DE MOTLLE AMB LLAVORS DE ROSELLA
Enllaç a la recepta del cookidoo https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r40198
Avui farem pa de motlle amb llavors de rosella. És un pa esponjós de crosta tova. Per fer-lo farem servir un motlle allargat a poder ser amb tapa perquè la part superior quedi menys torrada.
El pa tardarà unes 2 hores i 10 minuts, dels que nosaltres dedicarem uns 10 minuts.
Ingredients:
Massa Mare
100 g d'aigua
20 g de llevat premsat fresc o 7 g de llevat de fleca deshidratat.
1 culleradeta de sucre
130 g de farina de força
Massa
250 g d'aigua
1 culleradeta de sucre
20 g d'oli
1 culleradeta de sal
500 g de farina de força
2 cullerades de llavors de rosella o de chia
Preparació:
Massa Mare
1. Ficar al vas tots els ingredients de la massa mare i programar 30 seg/vel 4.
Deixar reposar en el vas fins que dobli el volum (aprox. 30 minuts)
Massa de pa:
2. Afegir tots els ingredients de la massa de pa i pastar 2 min/espiga
Deixar reposar la massa dins del vas fins que hagi doblat el volum (aprox. 30 minuts)
3. Engreixar generosament el motlle i la tapa amb oli.
Fer una bola amb la massa i donar-li forma allargada.
Col·locar-la dintre del motlle, empenyent-la amb les mans per a què arrivi bé als racons.
Deixar el pa en un lloc càlid, apartat de corrents d'aire, fins que dobli el seu volum.
4. Preescalfa el forn 200 °C.
5. Fornejar durant aproximadament 30/40 minuts (200 °C).
Desemmotllar en calent sobre una reixeta, per a evitar que el pa agafi humitat dintre del motlle.
Un cop fred tallar en llesques i servi o congelar.
Consells:
En dies de molt fred o humitat, podem fer el repòs dintre el forn. Escalfarem al forn a 50 °C i amb el forn apagat ficarem dins la massa a reposar. En el primer repòs ficarem la massa en un bol engreixat amb oli i el taparem amb film transparent o un drap de cotó humit.
Podem conservar el pa uns dies a la nevera o congelar.