Arròs Negre

#Pastas y arroces 24 julio 2014

Hola a tothom,Us vull presentar i convidar a fer un plat fàcil, econòmic i perfecte per aquests dies d'estiu com és el següent,Som-hi!ARROÇ NEGRE CREMOS AMB CALAMARS : Arròs NegreIngredients (4 persones) :
  • 2 granets d'all
  • 70 g de ceba a trossos
  • 80 g oli d'oliva verge extra
  • 500 g calamars nets i tallats a trossos
  • 70 g de tomàquet triturat (natural o en conserva)
  • 200 g arròs de gra curt
  • 700 g de brou de peix molt calent o d'aigua molt calenta
  • 2 sobres tinta de calamar
  • sal
Preparació:
  1. Posem en el got els alls, la ceba i l'oli i trossejar  4 seg/vel 5. Tot seguit, sofregim 5 min/Varoma/vel 1.
  2. Afegim els calamars i  programem  8 min/Varoma/vel cullera 
  3. Afegim el tomàquet i el arròs i programem 3 min/Varoma/vel cullera.
  4. Afegim el caldo de peix o el aigua i programem 14 min/100ºC/ Gir a l'esquerra/vel cullera. Quan faltin 10 minuts per acabar el temps programat, afegir la tinta de calamar dissolta en una mica de aigua i la sal.
  5. Servir en una font de servir , deixar reposar 3 minuts i serveixi.
Gràcies i espero els vostres comentaris sobre el plat i sobre qualsevol altre dubte o qüestió!Salutacions!